Äventyrshunden Diesel

fredag 2 november 2012

Lurvig nattgäst

Inatt ska jag vara hundvakt åt världens bästa granntjej, Myra! Hon ska vara här ett helt dygn. Jag blev jätteförvånad när hon rusade in hemma hos mig! Vi började brottas direkt. Efter brottningsmatchen undersökte Myra varenda centimeter av mitt hem. Det verkade som om hon tyckte mitt hak var okej. Sen hittade hon leksakskorgen och började testköra alla mina leksaker.

Hon verkade gilla den orange bubblan väldigt mycket... 

Jag lät henne hållas tills hon fick fatt i Tigern.. Då fick det vara nog. Tigern är bara min, så det så. Den delar jag inte med mig av.

Det är MIN Tiger! 

Myra tyckte det var konstigt att vi hade halva skogen inomhus framför kaminen. Jag förklarade för henne att det är för att vi ska elda med skogen i kaminen och att man inte fick röra de pinnarna. Hon hade lite svårt att förstå det. Till och med matte fick bekräfta att det var sant det som jag sagt.
Men allt ordnade upp sig när vi tog en kvällspromenad tillsammans runt hamnen. Senare under kvällen var vi lite oense om vem som egentligen skulle kela med min matte och husse. Hon tyckte att hon hade förtur, men jag skulle vilja säga att så inte var fallet. Men matte och husse löste det hela med att de kelade med varsin hund och det var ju demokratiskt och bra. Näe, nu ska jag försöka sova. Myra har snott mitt täcke så jag får väl försöka gnossa ner mig i sängen på husses sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.