Äventyrshunden Diesel

söndag 21 juli 2013

Hos hundvakten utan kärleken

Idag har jag hängt hos Sofia och Jonas igen, ni vet de tvåfotingarna som Reka bor hos. Men Reka var inte hemma idag, hon är och uppfostrar sina valpar någon annanstans. Så jag fick Jonas och Sofia för mig själv idag. Jag tror att det blev ganska glada av att ha tassar i huset igen. Tror att de saknar Reka rätt mycket, och då var det bra att de fick leka med mig idag!
Jag saknade inte min matte så mycket idag. Sist jag var här satt jag mest och ylade vid grinden för att jag längtade efter matte. Men idag var det roligare att vara här. Jag hjälpte Jonas att städa garaget och meka med bilen. Sofia och jag gick promenad bland pampiga villor och spelade fotboll i trädgården.
När matte kom så märkte jag inte ens att hon var där förrän hon stod alldeles bakom mig!
Matte stannade på middag sen, det var mysigt.

Sofia och Jonas bil verkar funka lika bra som mattes äventyrsbil...
Foto: Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.