Äventyrshunden Diesel

torsdag 24 oktober 2013

På eget initiativ

Matte och jag har tränat på uppletande idag. Jag fick gå med i skogen när matte trampade upp rutan. Jag svassade efter i blåbärsriset och nafsade matte i knävecken för att påminna henne om att jag var med. Jag roade mig också med att plocka upp pinnar som jag och matte kunde busa med.

När matte hade gömt leksakerna var det dags för mig att sätta igång och hitta dem. Jag blev lite förbryllad bara, för jag hittade en massa skogspinnar som luktade matte. Alltså de pinnar som vi busat med. Det brukar ju vara leksaker/plånböcker/telefoner/nycklar som jag ska nosa upp...
Jag tassade runt pinnarna ett bra tag innan jag bestämde mig för att plocka in dem till matte och se om det gav utdelning. Och det gjorde det!
Hon blev jättestolt över mig även om hon inte tänkt att det var dem jag skulle plocka upp. Men vadå, man får ju improvisera lite i bland!
För er vetskap så plockade jag upp alla andra saker också!

Stolt matte visar upp mitt fynd! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.