Äventyrshunden Diesel

fredag 2 maj 2014

Ingen inlämning för min del...

I måndags, när jag var upptagen med att vara magsjuk, så var det inlämning på Freestylehundars tricktävling med tricket att hoppa över armar. Jag har tränat rätt mycket på detta och precis fått till själva hoppet. Det var bara för mig och matte att finputsa ihop det sista, att få mig att hoppa flera gånger över hennes armar.

Men då, mitt i allt det roliga, får jag för mig att jag ska vara magsjuk. Så då blev det ingen träning och vi kunde inte lämna in tricket i tid. Typiskt. Matte sa att det redan hade dragits en vinnare också. Typiskt igen.

Men självklart fortsätter vi att träna så att vi klarar av det här en dag. Ska bara bli helt bra från magsjukan, så kör vi matte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.