Äventyrshunden Diesel

torsdag 27 november 2014

Genombrott!

Ja, alltså inte i Freestylehundars trickträningstävling. För att "spela död" hör inte till mina favoriter. Matte trodde att det här skulle vara en lätt nöt att knäcka, eftersom jag alltid sover på rygg. Men att ligga still på rygg på beställning, näe, det är inte min melodi.....

Men däremot har jag gjort ett genombrott i ett annat trix, bara sådär helt plötsligt!
Under flera års tid har matte försökt lära mig att hoppa upp i hennes famn. Reka kan hoppa upp i Sofias famn väldigt elegant och då tyckte hon att jag skulle lära mig det. Men det har liksom inte funkat. Jag har inte hajat, eller inte velat. Men idag! Då bara helt plötsligt när matte provade "out of the blue" så bara hoppade jag upp i hennes famn! Coolt va!!

Jag kan om jag vill!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.