Äventyrshunden Diesel

onsdag 2 november 2011

Busy busy...

Idag har jag varit en mycket upptagen hund. Det har varit snickare där jag bor just nu med matte och murat om skorstenen under dagen. De förde sånt oväsen att jag var helt övertygad om att det var inbrottstjuvar som var på väg att bryta sig in varje gång. Och min främsta uppgift är att försvara matte i såna lägen så jag har skällt mig hes idag och gjort henne uppmärksam på att nu måste vi försvara oss! Det spelade liksom ingen roll att att vi hälsade hundra gånger på snickarna och att jag godkänt dem, för 3 sekunder senare hade mitt guldfiskminne slagit till och jag var igång igen.... Men mellan försvarsattackerna har jag hunnit med att gå skogspromenader med matte, spårat genom kohagen och massakerat min tygleksak. Helt okej dag ändå....

Min tygleksak tar sina sista andetag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.