Äventyrshunden Diesel

tisdag 29 november 2011

Hästäventyr

I helgen har det varit fullt ös! Jag har ridit häst tillsammans med matte för första gången i mitt liv. Eller det var mest hon som red, jag sprang bredvid och skällde ut hästen. Vi har även varit och kollat in våra nya hemtrakter med en lång vandring längs havsstranden. Härligt i solen. Vi hann även med att spana in vår nya agility-plan, fast det blidde mörkt när vi lekte på planen så vi fick chansa lite på vad vi pysslade med. Men slalomen gick kusligt bra i mörkret! :)


Vilar upp mig så att jag orkar med helgens bravader

Slalom i mörkret är min grej!

Vandring längs havet i höstsolen

Islandshästridning i spöregn och orkanvindar

Isländska fårhunden visar hur man beter sig i stallet

Kollar in när mattes häst blir avtorkad från regnet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.