Äventyrshunden Diesel

torsdag 8 december 2011

Ny lya!

Sorry, kära bloggläsare, att jag inte skrivit på ett tag. Jag har liksom inte haft tid, jag har haft fullt upp med att hjälpa husse och matte att flytta alla våra grejer till vårt nya boende! Det går till så att matte flyttar på någon kartong, vilket jag tycker är väldigt intressant, sticker ner nosen i kartongen, hittar något roligt att tugga på och bär i väg med det och lägger det någonstans så att matte inte kan hitta det i den övriga röran. Synnerligen effektivt tycker jag! Eller roligt iallafall, för min del...

Vårt nya boende är en riktigt hit! Jag får gå skogspromenader varje dag, för skogen börjar precis utanför dörren. Jag går sällan kopplad numera utan får härja fritt bland kobbar och skär. Och igår hittade jag och matte ett elljusspår precis inpå knuten! Hur bra som helst! Matte blev alldeles lycklig och sa att hon verkligen har saknat att ha möjlighet till ute-träning sådär lätt och nära inpå. Inte behöva packa bilen och åka iväg för att komma till en skog att flåsa runt i. Jag tror att jag håller med henne, det kommer bli mindre bilåkande och mer skogstravande för vår del nu! Najs!

Härligt med skogspår! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.