Äventyrshunden Diesel

söndag 18 december 2011

När matte är borta...

Den här helgen är matte på äventyr i Barcelona, men inte deppar jag för det, jag får ju vara med min bäste husse plus farmor och farfar istället och det har varit hur kul som helst!! Farmor bjuder ju alltid på leverpastej på mornarna och ofta får jag mig även en köttbit när hon lagar mat :)

Idag har jag och husse haft massa roligt. Dagen började med den bästa frukosten på länge! Husse hade glömt köpa mat till mig, så jag fick köttbullar till frukost, hur mumsigt som helst. Jag hoppades så klart på att jag skulle få köttbullar på kvällen med, men istället åkte vi till DjurMagasinet och handlade sånt där tråkigt hundfoder...

Efter lunch så följde jag med husse när han utforskade skogarna vid min nya bostad, han har ju inte gjort det ännu, men eftersom min matte redan visat runt mig på ön kunde jag guida honom rätt. När vi kom hem lekte vi massor! Jag fick vara quarterback när vi lekte amerikansk fotboll med min tygtax. Sen fick jag leta efter den när husse gömde den! Eftersom husse filmade mig hela dagen så har jag klippt ihop en liten film. Som ni ser har husse och matte inte fått ordning i sin nya lägenhet ännu...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.