Äventyrshunden Diesel

måndag 26 december 2011

Bästa dagen på jullovet!

Åååååh, idag har det varit en kanondag! Husse och matte har visserligen packat upp en massa kartonger, som vanligt, men vi har hunnit både spåra och prova på en ny sport! Spåra var så roligt att jag höll på att hoppa ur pälsen när jag väl fick sätta igång. Det var länge sedan jag spårade nu, men takterna sitter i! Inga problem för mig, fast matte hade lagt spåret över stock och sten så att jag och husse samtidigt fick träna på balansen. Jag till och med markerade den lilla, lilla, lilla tygbit som matte hade gömt under en sten! Men det bästa med alltihop var att vi började precis utanför dörren med spåret! Snacka om att bo på ett kvalitéts-ställe!

Håll tungan rätt i mun husse när du går över den hala mossan! 

Husse och jag fick en mjuk frisbee i julklapp så nu ska vi börja träna på en ny sport! Den går ut på att husse kastar frisbeen och jag springer och hämtar den. Målet är att göra en massa konster och trix också tillsammans... Men vi är inte riktigt där än... Discdog eller Frisbee dog heter sporten. Tror verkligen att det här är min och husses grej!

Husse kastar....

...och jag hämtar! Hur kul som helst! 

Men vi har en del att träna på, kolla in den här videon.... Vi får nog ligga i om vi ska komma dit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.