Äventyrshunden Diesel

onsdag 6 april 2011

Första fästingen!

Jahapp, då har man fått sin första fästing! Husse upptäckte en i nacken igår kväll, så den plockades bort på en gång! Idag har jag därför fått nervgift i pälsen för att hålla fästingarna borta. Men det bästa med att bli pälsförgiftad är att matte bjuder på supergott godis! Leverpastej! Mums!
Hon har dessutom idag torkat massor av leverpastej och blodpudding till mig i ugnen som jag ska få när vi börjar vår tävlingslydnadkurs nästa vecka. Men jag fick provsmaka extra mycket idag eftersom det är lite synd om mig just nu. Det är jobbigt att få gifter i pälsen....

Måste vakta ugnen noga,
 ifall att leverpastejen får för sig att hoppa ut....!

3 kommentarer:

  1. Torkar du levarpastejen också? :O Tar du vanlig skivbar och kör i ugnen då eller? =D

    SvaraRadera
  2. Usch samma här, plockade första fästingen idag... dem är ju sååå äckliga!

    SvaraRadera
  3. Elisabeth, japp vanlig skivbar leverpastej som jag finfördelar i småttingbitar och torkar på 50 grader i ugnen över en natt! Klart!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.