Äventyrshunden Diesel

torsdag 14 april 2011

Första passet med tävlingslydnad

Första passet på min tävlingslydnadskurs är avklarad! Det var jätteskoj och nu har matte koll på alla regler och vilka moment som jag ska lära mig, så nu är det bara resten kvar, att lära sig de momenten... Vi har fått läxa, jag ska öva på att snurra runt rumpan runt en kloss. Matte sa att vi börjar träna imorgon, ingen rast ingen ro här inte...

Innan kursen så fick jag spåra med matte, men den här gången var det inte matte som hade lagt spåret utan en annan person! Mattes hundcoach! Men jag fattade ändå var jag skulle gå, även fast hundcoachen hade haft med sig en hund i spåret så plockade jag alla pinnarna galant! Och matte var stolt, för jag tuggade lite mindre på pinnarna än vad jag brukar och jag ville leka med henne efter jag plockat pinnarna. Jag kanske är bäst när det gäller helt enkelt!

En annan rolig sak som hände ikväll var att husse kom hem! Han har varit på jobbresa i flera dagar men redan i trapphuset kände jag att det luktade husse. Så jag sprang som en skållad bäver upp till vår lägenhet och pep utanför dörren tills husse kom och öppande! Jag blev så glad att jag knappt visste vad jag skulle göra med mig själv! Jippiiiiiiiiii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.