Äventyrshunden Diesel

lördag 30 april 2011

Läxor i tävlingslydnad

Här är lite film när matte och jag tränar på våra läxor till tävlingslydnadskursen. Först tränar vi klossen, det går jättebra nu!

Efter det testar vi lite omvänt lockande på sitt, ligg, stå.
Sedan shapar matte in hakan i backen på mig, för att sedan prova omvänt lockande på mig när jag ska hålla kvar hakan i backen. Vi är rätt nöjda med vårt träningspass.


Vi tränade också tandvisning, men bara med matte och husse, vilket går hur bra som helst.  Morfar testade igår att kolla mina tänder och det gick bra. Måste bara hitta lite fler okända personer som vill kolla på  mina tänder, så jag får träna på det.

Har tränat platsliggning också hemma, det går bra när matte kliver över mig och så. Har testat det när vi var på hundmöteskurs igår med och då gick det bra fast andra hundar travade runt omkring mig på behagligt avstånd. Ska öva mer när det finns andra hundar i närheten. Gäller bara att hitta rätt tillfällen.

Pust, kul träning! Tror att vi fick med alla läxor som vi fick av Hundreda-Emma.
Men nu är det sårtvätt och det är mindre kul.

5 kommentarer:

 1. Det ser riktigt bra ut! Nu har jag stora krav på er nästa onsdag!

  Hehe ;)

  Emma, Zelda & Arrac
  www.hundreda.se

  SvaraRadera
 2. Tack snälla ni! Vi kämpar på med vår träning!

  SvaraRadera
 3. Vad duktiga ni är! Det ser ju kalasbra ut!

  SvaraRadera
 4. Ooh tack! Vi gör så gott vi kan mitt i alla skador och jobbstressen!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.