Äventyrshunden Diesel

tisdag 19 april 2011

Lydnadsträning

Jaha, nu när matte och jag har börjat en ny kurs i tävlingslydnad blir det en himla massa träning på de momenten som ingår där. Matte tar varje tillfälle i akt och tränar på dels läxan som vi fick från sista kurstillfället och dels smygtränar lite på de andra momenten. För det mesta tycker jag att det är kul, men ibland blir hon lite tjatig. Ibland när vi är ute på promenad vill jag bara gå och lukta faktiskt...

Tur att vi på lunchpromenaden träffade min kompis Nova så att jag fick busa av mig lite! Det var superlänge sedan jag träffade henne. Hon är en stor vit fluffig boll som är helt vild, men en rolig tjej att busa med.

Ikväll bär det av till agilityn! Kul!

2 kommentarer:

  1. Vart är det ni tränar agility nu igen(har ju frågar innan...)?:)

    SvaraRadera
  2. Vi kör med Uppsala Hundvänners lokala kennelklubb. Just nu fortfarande i ridhus i Lilla Blomsberg utanför Uppsala. Men snart flyttas hindren till Hågadalen och utomhusträning! Gå in på deras hemsida så kan du läsa mer: http://www.uppsalahundvanner.se/
    Häng på vetja! Hur kul som helst och Cinna skulle säkert älska det! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.