Äventyrshunden Diesel

tisdag 5 april 2011

Äventyr i Kolmården

Matte och jag var och vandrade i helgen i Kolmården. Jag för min del förstår inte skillnaden på vandring och hundpromenad. Jag tyckte mest att vi var på en jättelång hundpromenad bara. Men matte sa att vi vandrade?! Här kommer lite bilder från vår helg iallafall. Och här kan ni läsas mattes version av helgen.

I början var det ganska lerigt,
mina vita tassar blev brunare och brunare...

Snälla, får jag smaka på din mjuk-kaka matte?

Spaning efter havsodjur

Lite måste jag ju träna också,
för jag börjar ju en kurs i tävlingslydnad snart

Här var det fin utsikt!
Får jag hoppa ner på de där isflaken? 

Nämen, var det en likadan hund som jag därnere? Märkligt...

Jaja, jag ignorerar väl svanarna då..

Matte är rätt mysig att vara med faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.