Äventyrshunden Diesel

fredag 15 april 2011

Shopping i solskenet

Idag har jag varit med husse och matte på stan. Vi började med chai-latte vid Fyrisån i solskenet och sen gick vi i affärer och shoppade. Jag fick vara smakråd till matte när hon skulle shoppa shorts. Jag tyckte hon skulle köpa shorsten eftersom de hade jättebra fickor där hon får plats med godis till mig! Men matte sa att det inte satt bra i midjan.. Hmm, jag tyckte matte var skitsnygg!

Håller koll åt matte så att inga obehöriga smiter in i provhytten

Köpa eller inte köpa, det är den stora frågan?!

2 kommentarer:

  1. Jasså är det så husse ser ut :P Han syns i spegeln ;)

    Emma & Arrac

    SvaraRadera
  2. Hihihi! Det var observant av dig! :) Undrade just om någon skulle lägga märke till det... Japp, det är så han ser ut!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.