Äventyrshunden Diesel

onsdag 13 april 2011

Fart och flyt i agilityn!

Igår kväll var jag och matte på agilityträning. Vi kör fortfarande i ridhuset, men snart hoppas jag att vi får flytta ut på gräset igen. Matte var lite fundersam hur det skulle gå, för jag blev påhoppad av en annan hund för ett par veckor sedan när jag skulle in i ridhuset och sedan dess har jag varit lite avvaktande att gå in där och haft svårt att koncentrera mig på själva agilityn när jag väl är där. Men igår gick det bra! Trots att tre andra hundar var där som jag har lite svårt för, inklusive den som hoppade på mig. Men jag bestämde mig för att det var roligare att köra agility med matte helt enkelt. Idag på schemat så stod det handling och fart och flyt. Jag lyssnade och tittade på matte och gjorde exakt som hon sa. Men igår var hon extra tydlig så då förstår jag ju vad hon menar att jag ska göra. Det var jätteroligt igår! Och jag sprang som en galning. Så nu har vi fått tillbaka självförtroendet igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.