Äventyrshunden Diesel

söndag 10 april 2011

Ny sport!

I helgen har jag och matte testat på en ny sport tillsammans; mountainbike i skogen! Matte cyklar och skakar fram över stock och sten och jag får springa lös och härja bäst jag vill om jag bara aktar mig för hennes framhjul. Hur kul som helst! Matte trodde att jag kanske skulle vara lite trött efter 5,5 mils cyklande längs Roslagsleden (kanske dubbla sträckan för mig eftersom jag springer fram och tillbaka hela tiden). Men icke. Jag var pigg som en mört och matte undrar var jag fått min form ifrån när hennes form närmast kan beskrivas som lite rund.

Lunchrast vid Rösjön

Blöt passage


Utsmyckning med diverse grenar för att charma alla snygga tikar i skogen

Undersökning av bronsåldersröset på Löttingekullen

Full fräs på Roslagsleden

Rastpinne vid Harsjön
Vår nya sport

Spanar fåglar att jaga på Angarnssjöängen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.