Äventyrshunden Diesel

onsdag 16 november 2011

Härlig vinterdag!

Det kändes som om det blev vinter alldeles plötsligt för backen var täckt med frost i morse. Jag gillar vinter, men mina tassar har inte riktigt vant sig vid det kalla underlaget än, så jag får hålla lite tempo för att inte frysa om fossingarna när jag är utomhus.

Matte och jag tog ett spår idag som legat över natten. Det var lite svårt för att jag inte är så van vid att ta spår med frost på marken, det händer något med molekylerna efter matte då... Självklart hade matte lagt miljarder vinklar också, så jag tappade bort mig lite men genade effektivt och kom på spåret igen som tur var. Tror inte att matte märkte något att jag sneddade lite...??!!

Kämpar på trots frost

Jag har även kvalitetskontrollerat den första isen som har lagt sig. Kan meddela att den inte håller än....

Våga inte ens tänka på att gå ut på isen matte...! 

Matte och jag passade på att träna balans och koordination under vår lunchpromenad idag. Vi klättrade i träd och jag fick klättra upp på mattes rygg. Jag fick även balansera på bryggdelarna som låg på land. Mitt på den smala balken skulle jag även apportera in mattes vante! Det var trixigt och inte förrän på tredje försöket fixade jag det.

Balansakt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.