Äventyrshunden Diesel

tisdag 21 augusti 2012

Bröllopsäventyr i Åre

Efter att jag varit i Sälen tog jag med mig husse och matte för att cykla lite i Åre också. Men husse ville hellre cykla downhill och där fick jag inte vara, så matte lurade med sig sin kompis Ullis för att cykla på fjället istället. Vi tog en tur som hette Issjödalen runt och enligt ryktena skulle det finnas pyramider där någonstans. Det var väldigt varmt den här dagen så jag passade på att ta ett dopp i Varg-tjärnen innan vi cyklade vidare. Vi hittade pyramiderna och en helsikes massa knott! Jag hade stora röda utslag på hela magen där jag inte har så mycket päls.... Kliade som tusan gjorde det....

Puh, skönt med svalka!

Försöker tigga lite mat från Ullis....

Aahh, härligt i fjällen!

Väntar in Ullis som inte var riktigt lika snabb som matte och mig

Jorå, det finns pyramider i Sverige! 

Himla mysig äng det här! 

Så praktiskt när man kan dricka direkt ur fjällbäckarna


Förutom cyklingen så hann vi även med att hoppa från broar, klättra i berg och jag fick träffa Susa. En av mitt livs största kärlekar. Susas matte och husse passade på att gifta sig när vi var i Åre, både jag och Susa fick vara med på bröllopet och festen efteråt! Mitt första bröllop!! Hur skoj som helst!!

Flirtar lite med Susa medan vi väntar
på att de med två ben ska hoppa från bron

Pausar lite när matte är nere på marken och inte klättrar på berget

Gillar inte riktigt när matte är såhär långt bort från mig,
och det brukar jag tala om också högt och ljudligt! 

Jag och min stiliga husse på bröllopsfest!

Susa spelar svårflirtad,
men jag gör allt som står i min makt..

Jag och min stiliga matte på bröllopsfest,
notera den matchande flugan till mattes klänning!

Oj, tröttsamt det här med att mingla! 

Håller mattes fötter varma under bordet under bröllopsmiddagen

Susa bevakar prästen
och ser till att allt går rätt till i kyrkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.