Äventyrshunden Diesel

fredag 8 november 2013

Kakmonster!

Det börjar lacka mot jul, jo faktiskt, och jag tänkte att det kanske kan vara lämpligt att blogga lite om vad jag önskar mig i julklapp. Är helt övertygad om att Tomten läser min blogg, så jag skippar önskelista i år och skriver direkt här i bloggen vad jag vill ha på julafton. För i år har jag ju varit extra snäll ju...!

De som känner mig vet att jag är en liten godisgris och inte säger nej i första taget till nam-nam. Så jag tänkte jag skulle slå på stort och skaffa mig en egen kakform. Vad sägs om någon av de här:Vore väl schysst att ha ett hundben där det står "Äventyrshunden" på? Fanns en med tassavtryck också...Så nu vet du Tomten, att jag önskar mig kakformar! Och gärna med goda hundkex bakade med formarna om du hinner....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.