Äventyrshunden Diesel

onsdag 6 november 2013

Morgonuppgifter

Är på morgonpromiss med matte och självklart har hon tappat bort saker på fotbollsplanen vi gick förbi. Som av en slump hade hon med sig SBK-täcket, så vi körde uppletande. Jag hittade alla saker buslätt, utom den sista som var en liten, liten repbit. Den är trixig, jag har letat efter den förut och den luktar lite märkligt så jag är så osäker på om det verkligen är den jag letar efter. Likadant varje gång... Men skit samma, kul att få jobba med nosen!

In action på fotbollsplanen

Sådär mitt i alltihop så kom ett gäng dagisbarn förbi och skränade. Jag tittade lite försynt på dem och fortsatte sedan mitt letande. Matte var stolt över mig som inte lät mig störas så lätt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.