Äventyrshunden Diesel

fredag 15 november 2013

Pysselkväll

Jag har fått reda på från tämligen säkra källor att jag är poppis hemma hos mitt fadderbarn, Julie.
Varje gång det ska bytas blöja på henne så ska hon bläddra i Utemagasinet där det finns en stor bild på mig. Julies pappa säger att Utemaggan är sönderbläddrad vid det här laget, så ikväll har jag pysslat ihop en liten bok om mig själv som jag tänkte skicka till Julie.

Äventyrshundens första pekbok! 

Det är en massa fina bilder på mig när jag är ute på olika äventyr som Julie kan titta på. Och när hon så småningom börjar prata så kan hon berätta vad det är jag gör på de olika bilderna. Fiffigt va?!


Här grottkryper jag och klippklättrar till exempel.
Självklart med världens bästa husse och matte i sällskap...! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.