Äventyrshunden Diesel

söndag 1 december 2013

Freestylehundars Tricktävling nr 19: Cirkla

Japp, då var matte och jag klara med det här trixet... Jag tränade som en galning på att snurra vänstervarv runt matte, det kallar hon "varva". Det var lite klurigt till en början och matte tänkte att med min för tillfället långsamma inlärningstakt så kommer jag aldrig hinna lära mig att snurra högervarv runt henne...

Men så en dag så lossnade bara varvandet åt vänster och ikväll så testade matte bara på skoj att säga "rotera" och snurra lite på högerhanden. Och smart som jag är, så visste jag preciiiis vad jag skulle göra! Taddaa! Så här är vårt färdiga trick för den här gången!PS. I filmen klämde jag in ett backande varv runt matte också, ett åt varje håll. Mest för att stila lite för domaren...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.