Äventyrshunden Diesel

torsdag 14 januari 2016

I am back!

Eller iallafall enligt mig själv! Min bästa vän Reka (ni vet hon som jag sympatiskadade mig för, hon bröt klon och fick gå i tratt och jag ville inte vara sämre) är friskförklarad och därmed har jag friskförklarat mig själv också. Om inte hon går i tratt så tänker inte jag heller göra det. Punkt.
Det är alldeles för mycket rolig snö för att en ska kunna gå omkring och vara skadad.

Här där jag bor växer det märkliga träd.
Det är härifrån mitt hundgodis kommer.
JO! Det är sant, titt som tätt hittar jag godis i trädstammar
runt om på ön. De måste ju växa där eller hur?! 


Jag säger ju att det är alldeles för fin snö
och alldeles för vackert för att sitta inne och tramsa! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.