Äventyrshunden Diesel

lördag 13 februari 2016

Freestylehundars Trickutmaning nr 29: Buga

Idag har jag varit hos min bruna kelpie-kärlek hela dagen! Reka (och visserligen Sofia och Jonas också) har hundvaktat mig. Matte var för upptagen idag för att ha tid med mig, men inte mig emot att hänga med Reka, snyggaste tjejen norr om Stockholm. Vi gjorde liksom inget speciellt, men ändå är jag helt slut ikväll. Tar på krafterna att försöka charma den damen....

Orkade knappt spela in sista videon med matte för att hinna vara med i Freestylehundars tricktävling som går ut imorgon. Men nu när det är gjort ska jag lägga mig och vila, för imorgon är det alla hjärtans dag och av en händelse ska jag vara med Reka imorgon! Det är då jag har min chans att lägga in "den stora stöten".

Här är min video för bug-tricket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.