Äventyrshunden Diesel

måndag 8 februari 2016

Ju mindre och mer desto bättre

Jag har kommit på något smart! 


(nästan) Varje  morgon när jag kliver upp ur bingen så brukar det finnas ett paket (=mjölkartong/toapappersrulle med godis i) gömt till mig någonstans i lägenheten där jag bor. Matte brukar smussla med det kvällen innan när jag har gått och lagt mig....
Så när jag väl studsar upp på morgonkvisten så brukar jag börja dagen med att leta reda på det här paketet. Jag gillar ju att använda nosen och det är perfekt att börja en ny dag såhär.

Jag hittar skatten ALLTID och jag river ALLTID sönder kartongen för att hitta godiset i. Jag får ALLTID städa efter mig också dessvärre. Men för varje kartongbit jag plockar upp får jag en godis, så det är inte så illa.

Men nu har jag knäckt något smart. Om jag river sönder kartongen i miljoner småbitar som jag sedan får städa mot en godisbit för varje upp-plockat pappersbit... Ja, ni hajar va?!
Jag får ju miljoner godisar!
Tadaa!! Smart va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.