Äventyrshunden Diesel

torsdag 9 juni 2016

Brottas med skogen

Mattes mobilkamera blev kaputt idag så tyvärr har jag inga bilder från dagen kvar.
Men det var en bra dag vilket fall som helst, med eller utan kamerabevis!

Matte och jag var på Värmdö och rekade stigar. Det här är bland det bästa jag vet!
Matte hojar genom skogen och jag springer före/efter/i vägen.... Ibland ropar hon höger eller vänster och jag sticker dit hon vill att jag ska vända nosen. Ibland vet matte var vi är och var vi ska, och ibland har hon ingen aning. Då frågar hon mig. Det är roligt, för då får jag välja väg!!
Och det brukar bli bra, jättebra faktiskt!

Idag hamnade vi i ett träsk som inte skulle vara där, fick vada genom lera där vi trodde att det skulle vara en bro, brottas med skogen där vi trodde det skulle vara en stig, boxa oss fram genom meterhögt gräs.. (Ett tag trodde matte att hon tappat bort mig, men jag var alldeles bredvid men hon såg mig inte i gräset) Skoj som tusan och det är ett under att matte klarade sig utan fästingar och att jag endast hade en som kröp som matte förintade snabbt som vinden.

Vi har varit på äventyr, men det var faktiskt ett jobb också! Helt otroligt vad min matte har bra jobb just nu! Vi ska se om vi kan få till några nya leder i Stockholms gröna kilar, och varför inte på Värmdö. Det är ju superfina skogar där ju!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.