Äventyrshunden Diesel

söndag 19 juni 2016

Matte drog utan mig

Matte drog. Till Norge. Utan mig??!! Jag trodde vi skulle ha semester tillsammans??
Först surade jag lite hos hundvakten, men sen så fick jag reda på att matte bara var på jobb i Norge. Hon hade alltså inte dragit på semester utan mig, utan bara tjuvstartat med Norge-jobb. Puh!!

Så jag hänger hos min moster och morbror som bor i Vallentuna i 5 dagar nu. Väldigt jäktigt faktiskt, med massa promenader och trädgårdsjobb.
Idag på lunchpromenaden träffade jag på en liten valp som hade lite svårt att uppföra sig, men jag satt lugnt och väntade och blängde uppfostringsblickar åt hennes håll, och till slut lugnade hon sig så jag kunde går fram och hälsa artigt.

Nu passar jag på att vila eftersom det klipps gräsmatta och jag har ingen lust att hjälpa till med det, det väsnas för mycket för min del. Ligger hellre här och tänker på matte som jag saknar lite faktiskt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.