Äventyrshunden Diesel

söndag 22 juli 2012

Blandade känslor på havet

Min och mattes paddelvecka blev lite kortare än vad som var tänkt från början. Det började lite halvläskigt med tre meters vågor, som matte bemästrade först efter lite tröst-pussande från mig. Men vi bestämde oss för att vända och inta lugnare vatten. Men vi tappade som äventyrslusten lite efter vår dramatiska start. Fast lite njutartid hann vi med i skärgården iallafall!

Ops, hund på Rullsand fast jag inte får vara där...

Väntar på att matte ska packa klart kajaken i Gårdskär

Kajakmys med matte

Jag tror jag typ gillar dig matte! 

Du ska inte ha med dig paddeln när vi åker matte?

Lunchpaus

Lekpaus

Matte, matte jag såg en mink! 

Spegel, spegel på vattenpölen där,
säg vem som snyggast i världen är!

Mattes och min sovplats, rätt okej! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.