Äventyrshunden Diesel

tisdag 24 juli 2012

För - och nackdelar

Det finns nästan bara fördelar med att vara äventyrshund faktiskt. Men det finns också nackdelar. Eller kanske bara en egentligen. Och det är fästingarna som man tar med sig hem efter äventyren. Efter dagens bravader på Roslagsleden har matte och husse sanerat mig på ungefär 30 fästingar! Det är nytt rekord! Och det var bara de som satt fast. Minst lika många krypande har de tagit också. Till råga på allt fick husse och matte också varsin fästing också. Den första någonsin för husse. Bara vi inte blir sjuka av detta nu.

2 kommentarer:

  1. Ta hand om dig Diesel och håll koll på Matte och Husse. Min lilla dotter har precis slutat sin penicillinkur för borelia! Själv har jag haft 21 fästingar fastbitna som rekord, förvisso under en helg men ändå. Jag har inte varit sjuk än, men så är jag TBE-vaccinerad. Kolla om Matte och Husse har vaccinerat sig. Så mycket som de är ute kan det vara värt det!

    Kli bakom örat,
    Elina

    SvaraRadera
  2. Ojojoj, Borelia, det var inte kul. Hoppas att hon blir bra! Matte och husse ska genast gå och ta spruta, och dina 21 fästingar är 21 för många, herregud...!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.