Äventyrshunden Diesel

söndag 1 juli 2012

Söööööööök!

Ojojoj, vad skoj jag har haft idag. Det var sista tillfället på sök-kursen och idag fick vi äntligen söka upp personer som gömt sig i skogen! Jag var superduktig om jag får säga det själv. Jag hittade personerna som gömt sig hyfsat snabbt, hämtade lösrullen som de hade i handen, sprang tillbaka till matte men sen fattade jag inte riktigt att jag skulle visa igen var personen låg. Men men, det kommer! Lugn i bussen nu!
Det verkar som om matte och de andra som gick kursen ska dra ihop en träningsgrupp efter kursens slut och fortsätta med det här. Jag hoppas det blir så, för det vore ju fenomenalt roligt!

Men släpp mig då matte så jag får söka någon gång! 

Tjohej, se upp alla figgar för nu kommer jag! 
  
Busenkelt att hitta personen med lösrullen ju! 

Å så visa var figgen låg! Här myser jag med Micke! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.