Äventyrshunden Diesel

torsdag 28 februari 2013

Matta, tack och lov.

De tvåbenta i min flock har ÄNTLIGEN kommit sig för och inhandlat en matta till vårt hem. Gud så skönt säger jag bara. Nu kan jag äntligen klia ryggen på något och så får jag fäste när jag hoppar ner från soffan och behöver inte halka omkring på parketten. Dessutom kan jag äta slemmiga ben på mattan och dra röven över när det kliar som mest. Det sistnämnda är nog det bästa med mattan.
Matte tycker att det bästa med mattan är att den matchar mina pälsfärger, så när jag hårar av mig så kommer det inte synas hävdar hon. Jag kan i och försej hålla med om att den matchar mig, men det bästa måste ju ändå vara att den kliar dödskönt i röven när man behöver det som mest?

Matchande mini-aussie färg! 

Tror närmare bestämt att jag gillar våra nya matta! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.