Äventyrshunden Diesel

måndag 18 februari 2013

Ny spårteknik

Matte och jag har börjat en ny spårkurs. Det är väldigt roligt, eftersom det är vinter och då brukar man inte få spåra, men nu får man tydligen det! Dessutom är spåret pepprat med godis! Vi började för två veckor sedan och först fattade jag ingenting. Var het på gröten som vanligt och rusade förbi i för hög fart för att få kolla på vad jag egentligen höll på med.
Förra veckan var matte förtvivlad för jag verkade inte fatta någonting, men på sista kurstillfället så lossnade det! Äntligen! Och nu fattar jag! Jag ska gå med nosen i spårkärnan, det är det matte vill att jag ska göra...
Det tråkiga med att poletten trillade ner var att godiset blev mindre i spåren. Men det gör inte så mycket för jag tycker det är så roligt att spåra ändå! Yippie för vinterspårning!

Oj, här hittade jag visst grannhundens Myra spår också!
Bonus! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.