Äventyrshunden Diesel

torsdag 21 februari 2013

Spår på allt möjligt

Den här nya kursen som matte och jag går på är väldigt kul. Jag får lära mig att spåra på is, asfalt, djupsnö, plogade snövägar.... Ja allt möjligt ska jag tydligen klara efter det här. Matte sa något om att slutprovet blir att provspåra genom Sturegallerian! Verkar svårt, får se vilket århundrade vi tar oss an den utmaningen?!

Men det är kul iallafall, för under en vanlig promenad klämmer vi in 3-5 korta spår med olika klurigheter.

Och idag var matte och jag dessutom ute och skidade för första gången på länge. Jag var alldeles prillig i hela kroppen och kunde inte låta bli att nagga i mattes vader när det gick sådär härligt fort utför!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.