Äventyrshunden Diesel

tisdag 26 februari 2013

Nya vändbara trix

Okej, nästa utmaning är antagen. Freestylehundar har äntligen utlyst en ny tävling nu.
Mitt i den roliga kursen vinterspår så börjar jag och matte att träna på att vända mig också. På någon vänster ska vi få mig att vända rumpan mot matte och stirra rakt fram i några sekunder innan jag får belöning för väl utfört trix. Matte är lite brydd hur det ska gå till när jag är väldigt bra på att söka kontakt med henne (eftersom vi tränat på det väldigt mycket...).
Men jag tror det kommer gå kalasfint. I vinterspårkursen håller vi på och tränar något som heter fokusövning, och den påminner lite om det här. Så jag tror vi kan kombinera det här två övningarna och få till ett skitbra resultat. Jag är positiv! Nu kör vi matte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.