Äventyrshunden Diesel

måndag 3 juni 2013

Cykeläventyr i Järvsö

I helgen som var har jag varit på cykeläventyr! Och den här gången var inte bara matte med, utan husse också! Och som inte det var nog så var även Björn, Martina, Julie (mitt gudbarn), Carin, Ray och Lowe med på färden. En hel hög med äventyrslystna människor.
De turades om att prova på downhill i Järvsö. Matte körde halvdagar och bytte av med husse. Så halva dagen hängde jag med husse och halva dagen med matte. Det var betydligt roligare att hänga med matte eftersom vi hittade på andra äventyr när vi inte var i downhill-backen.

Till exempel så cyklade vi mountainbike på en jättefin vandringsled som hette Sannaleden, kollade in hälsingegårdar, besökte två naturreservat och hittade fina badplatser som jag kunde svalka mig på. Allt som allt, en väldigt skön helg. Även om jag hade värsta sorten av matte-längtan. Så fort matte var borta en sekund så började jag längta efter henne. Alltså var det väldigt jobbigt när hon cyklade downhill och jag inte fick följa med. Trots att husse var med mig så var det mest matte jag ville ha nära mig.

Jag har hittat matte i downhill-backen!
Alla såg ju likadana ut så jag fick använda nosen
för att hitta henne! 

Puss på dig matte, måste du köra mer downhill?
Kan du inte bara vara med mig istället?

Mycket roligare att mountainbika Sannaleden tillsammans! 

Drickapaus i den Järvsöianska skogen. 

Jag följer dig var du än går matte! 


Det var en väldigt stor stol
på den här Hälsingegården....

Bada bada bada
och hämta stor pinne till matte så hon blir glad! 

Utsikt från Järvsöklacken,
ett av naturreservaten som vi vandrade i. 

Paus i vandringen på vägen ner från klacken.

Kommer du eller?
Vi måste tillbaka till de andra, det är dags för middag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.