Äventyrshunden Diesel

onsdag 14 augusti 2013

Jag ligger bra till!

I tre eftermiddagar nu har jag varit hos hundvakten Sofia för att min matte jobbat och inte kunnat haft mig med. Det bästa med Sofia är att där bor Reka också! Så i tre hela eftermiddagar, och kvällar, har jag gjort mitt bästa för att charma denna vackra bruna donna. Och jag tror att jag ligger bra till, för ikväll följde hon äntligen med mig hem!!!!

Kolla vilken snygging som åker i baksätet på min bil! 

Och det verkar som om Reka ska BO med mig ända till på måndag! Har ni hört! Jag måste gjort något bra eftersom hon väljer att vara med mig istället för att följa med sin husse och matte på fjällvandring....?!!?!


Jag lånar gärna ut min säng till denna bruna skönhet! 

PS. Hon luktar viol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.