Äventyrshunden Diesel

fredag 30 augusti 2013

Husse är tillbaka!

Matte har stuckit iväg på kurs några dagar, men vad gör det när jag får var med Husse! Jag ser honom inte så mycket nu för tiden så att vi får lite kvalitetstid tillsammans är inte fel. Det första man gör när man husse är hemma är att leta fram råttis.

Den här fick jag av Husse för länge sen, en favorit!

Ibland gömmer han den för mig, men jag hittar den snabbt! 

Äntligen skogspromenad.

Bada måste man alltid göra.

Husse berättade att han varit nere i  Skåne och flugit skärmflyg. Det ska tydligen vara mycket varg i Skåne nu, så det var nog bra att jag inte var med. Husse träffade Huskeyn Pomelo där nere, han fick inte springa omkring lös med risk för att jägarna misstar honom för en varg. Hur var det nu, är det varg eller jägare som dödar flest hundar?

Pomelo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.