Äventyrshunden Diesel

måndag 2 november 2015

Min matte är dunderförkyld....

..så jag får roa mig bäst det går själv.

Äventyrshund som jag är så rastar jag mig mest själv i skogen. 

Matte brukar ju ta hand om mig när jag är sjuk, så jag tar hand om matte så gott jag kan nu. Jag pussar på henne för att hon ska känna sig omtyckt. När hon fryser så hoppar jag upp i sängen och kryper tätt intill och värmer henne. När hon feberyrar så väcker jag henne med tassen på kinden och drar av täcket så hon inte ska svettas så mycket. Och när hon behöver uppmuntras så brukar jag lägga huvudet på sned och göra mig extra söt och hitta på något lagom litet hyss.
Och så plockar jag snorpapper från golvet och håller lite ordning hemma när hon inte orkar...
Hoppas hon blir frisk snart!

Skulle vilja påstå att jag är bästa sällskapet om du är sjuk! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.