Äventyrshunden Diesel

söndag 1 november 2015

Jag=den bästa assistenten en kan ha!

Matte fick några säckar färdigkapad ved till landet och sånt är ju alltid välkommet när hon slipper hugga, klyva och såga själv. Omtänksam som jag är så hjälpte jag självklart till att trava in det (plocka ut det) i vedboden.

Bära, bära, bära ved in (ut) i vedboden. 

Jag gav henne pinnarna snyggt och prydligt så hon kunde trava i schyssta rader i boden (plockade strategiskt ut pinnarna som gjorde att hela traven rasade). MATTE KAN DU SLUTA FÖRSTÖRA MITT BLOGGINLÄGG!!
Alltså tro inte på vad matte skriver inom paranteserna, jag är världens bästa assistent! Jag till och med kvalitétskontrollerade varenda pinne och travade IN veden och inget annat!! Så det så.Check, den här duger fint som ved! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.