Äventyrshunden Diesel

onsdag 3 april 2019

Nya utmaningar!

Matte och jag har antagit en ny utmaning, vi är med i ett parkourprojekt tillsammans med Bergahundar. Under 3 månader här under våren så tränar vi tillsammans online på olika parkourövningar när vi är ute och går våra vanliga vardagspromenader. Bra träning inför sommarens äventyr som väntar!

I USA kan man ta titlar i dogparkour, men vi tränar bara för att det är roligt och ha nya saker att göra tillsammans på våra promenader.

Idag började vi med novice title, eller var det training level? Lite snurrigt än så länge. Och mest var det saker som jag redan kunde, men tål att upprepas så klart. Tror det var mest matte som hade problem att filma mig. Hon ska filma mig så vi kan få godkänt på våra dopgparkourövningar i gruppen vi är med i och tränar tillsammans med, fast online dårå. Men jag varnar för skakiga filmer, även om jag är stabil! :)
Men okej, när hon bad mig att backa så gjorde jag ett annat trick jag är ganska bra på om jag får säga det själv. Torka av tassarna! Eller sprätta om man är utomhus.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.