Äventyrshunden Diesel

fredag 4 februari 2011

Min vinst kom idag!

Matte och jag tömde brevlådan på lunchen och då hade min vinst i blogg-apport-tävlingen kommit! Yippi!!! Jag bar snabbt upp kuvertet till vår lägenhet och sen fick jag öppna det! Jag brukar inte få öppna de kuvert som jag bär upp, men det här kände jag att det luktade lite Arrac och Zelda om, så jag bestämde mig för att det var okej att jag öppnade. Och ut trillade en grönsvart leksak! Matte och jag har testkört den och den var tokrolig! Jag har hört rykten om att Hundreda även kommer att sälja dessa skojiga leksaker. Eller så deltar ni i en av Hundredas blogg-tävlingar så kanske ni också har chans att vinna en! Tjoho, nu ska jag busa vidare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.