Äventyrshunden Diesel

fredag 25 februari 2011

Mums!

Idag var min matte jättearg på mig, men det var nog mest för att hon var orolig för mig. Jag hittade nämligen ett djur-huvud av obestämd art i skogen som jag tyckte att jag skulle tugga på. Och innan matte hade upptäckt vad jag höll på med så hade jag fått i mig en hel del.... Nu är matte orolig för att jag ska bli pruttig i magen och ha diarré och kräksjukan hela natten. Det var inte vad hon hade tänkt sig för sin vasalopps-uppladdning, att hänga med mig på djur-akuten direkt.. Jag ska göra mitt bästa för att inte bli jättesjuk så matte får sova i natt. Matte pussar på mig hela tiden och kollar om jag mår bra stup i kvarten, och hittills känner jag mig precis som vanligt.. Vi får väl se hur det går...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.