Äventyrshunden Diesel

tisdag 1 februari 2011

Äventyr vid isfallet

I helgen har jag och matte snöskovandrat/turskidat/snöpulsat i Fulufjällets Nationalpark. Där ligger även Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär, som är hela 93 meter. Jag tänkte berätta om vårt äventyr i bilder. Kolla in här nedan. Om ni vill läsa mer om äventyret så kan ni gå in på mattes blogg som heter http://blog.52adventures.se/

Jag vill gärna hålla matte i handen när vi går i fjällen!

Vadå vattenfall,
den här kotten var MYCKET roligare!

För att inte tala om den här pinnen,
extremt kul faktiskt!

Jag kan väl ställa upp på en tjusig isfallsbild
om jag får pussa på matte! 

Inuti vattenfallet
var det ganska intressant faktiskt..
Var är vattnet om jag får fråga?

Det är så roooligt att va i fjällen!

Ute på tur på fjället där skaren inte bar mig...

Mums, fjällbjörk var smaskigt.

Här åker jag snålskjuts på mattes snöskor.

Var det ett lodjur där borta?

Myspys vid brasan på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.