Äventyrshunden Diesel

torsdag 17 februari 2011

Vaktat bilen...

... har jag mest gjort idag. Matte har varit på en massa möten på jobbet och då fick inte jag följa med. Jag fick hedersuppgiften att vakta bilen, tur att matte hittade en motorvärmarsstolpe så att jag fick lite värme i bilen. Och sen vaktade jag bakluckan på bilen när matte bar upp 17 tunga paket med kakelplattor till lägenheten utan hiss. Jag var superduktig tycker jag själv, jag satt i den öppna bakluckan och höll räkningen på alla gånger matte sprang upp och ner för trappan och spanade bara lite efter eventuella förbipasserande hundar... Jag trodde att det inte skulle bli något konditionsträningspass för mig idag eftersom matte var ganska svettig när hon var klar med bärandet. Men jag blev jätteglad när jag insåg att vi skulle åka längdskidor idag! Det blev en tur i den fina snöklädda skogen! Yippie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.