Äventyrshunden Diesel

fredag 14 oktober 2011

Härliga höstmorgon!


Aaaah, härliga höstmorgon! Luften var klar och solen sken, lite kallt om tassarna eftersom första frosten hade lagt sig över ängarna. Härlig promenad med matte genom skogen blev det. Jag var dock tvungen att ha reflexväst på mig så att jägarna inte skulle förväxla mig med en varg eller något annat som de vill skjuta på...

Och just det ja, igår blev jag elektrifierad. Jag fastnade med min sele i ett elstängsel och kom inte loss. Jag stretade och ylade för allt jag var värd medan elen pulserade genom min kropp. Husse försökte rädda mig men då fick jag stötar av honom också genom hans händer. Matte sprang och stängde av elen och till slut fick vi loss mig. Men jag var lite tveksam mot husse ett tag efter händelsen eftersom jag var osäker på om han var arg på mig eftersom han skickat el genom mig..?? Men matte och jag leverpastejade oss under elstängslet med och utan husse ett par gånger och sedan fattade jag att det lixom bara var en olyckshändelse.  Så nu kryper jag lika smidigt, om än med en större respekt än tidigare, under elstängslet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.