Äventyrshunden Diesel

onsdag 19 oktober 2011

Tidigt som tusan...

.. väckte matte mig och puttade ut mig i kylan. Jag ville egentligen ligga kvar och gona mig i sängen. Men matte var bestämd, vi skulle köra morgon-agility igen. Klockan 06.36 stod vi på startlinjen i Kista. Nu var jag pigg som en mört eftersom jag träffat min stora kärlek Reka och hennes vapendragare Elsa. De båda var så klart lysande som alltid när det kommer till agility. Men min matte hade stora problem att tala om vad jag skulle göra idag. Jag var lite ofokuserad eftersom Reka var i närheten men jag var ändå snabb. Matte var däremot extremt otydlig vilket gjorde mig mycket frustrerad. Slalom går för långsamt för mig och jag fattade inte hur fasen jag skulle ta det där hopphindren. Då tröttnade jag och började hoppa och bita på matte istället. Hon blev frustrerad på sig själv för att hon var en sån sopa idag, men allt som allt så hade jag rätt roligt! 

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.