Äventyrshunden Diesel

torsdag 27 oktober 2011

Stadshund igår

Igår hände det en massa kul som jag inte kunde berätta om för jag hann inte! Vi började onsdagen supertidigt då vi träffade Sofia och girlsen på agilitybanan. Matte och jag hade en trög start, men sen helt plötsligt så började matte vara jätterolig och Sofia stod och hejade på oss jätteglatt vid sidan av banan och då vaknade jag till liv! Sista vändan vi körde så hade matte och jag bra flyt, en skön känsla helt enkelt. Kanske inte ett perfekt lopp, men en perfekt känsla! Reka och Elsa var som vanligt lysande och roliga att titta på.

Full fräs nerför A-hindret

Vi avslutade träningspasset med en skogspromenad där matte och Sofia diskuterade meningen med livet. Om de hade frågat mig så hade jag kunnat svara enkelt: Att ha roligt! :)

Agility till exempel, är väldigt roligt!

Efter agilityn så var jag tvungen att följa med matte på jobb-möte i den stora staden Stockholm. Och för att ta oss till mötet så fick jag åka tunnelbana för första gången i mitt liv! Det var en annorlunda upplevelse. Det skakade väldigt och jag såg inget utanför fönstret hur mycket jag än spanade genom  mörkret.

Skakigt på tunnelbanan

Mattes möte gick väldigt bra och jag hävdar att det var för att jag var med och var så söt! När vi ändå var i stan så passade vi på att ta en snabb shoppingrunda. Och det är så bra, för de affärer som matte vill gå i (friluftsbutiker), där får jag oftast följa med. Matte var så stolt över mig för jag skötte mig så bra i affärerna. Jag la mig ner och toksov i ett hörn medan matte huserade fritt i butikerna. De andra kunderna nästan klev över mig utan att jag brydde mig det minsta. Men om sanningen ska fram så var det för att matte tog sån tiiiiiid på sig, så det var inte så mycket annat att göra än att vila medan matte bestämde sig för vad hon skulle köpa.

Shopping i storstaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.