Äventyrshunden Diesel

tisdag 4 oktober 2011

Nytt trix!

Nu när jag är skadad så är det mest vila som gäller. Jag medger att jag är rätt trött och sover mycket, men jag behöver ändå lite hjärngympa. Matte och jag har övat in ett nytt trix. Matte är stolt över mig för att jag är så snabblärd. Vi började öva på detta i Saltoloukta i somras när vi var tvungna att vara inne i stugan för att det bara regnade hela tiden. Då fattade jag inte riktigt, men nu när vi provade igen hade polletten trillat ner. Jag hade vilat mig i form helt enkelt. Vi körde ca 10 minuter igår och 5 minuter idag. Och nu börjar jag fatta grejen. Vi har inte satt något namn på trixet än, men ni kanske kan hjälpa mig att döpa trixet? Vad ska det heta? Kom med förslag! 

3 kommentarer:

 1. Har fått ett förslag via mail på trixnamn från Lillasyster: Tassa på tå

  Inte dumt alls faktiskt...!

  SvaraRadera
 2. Moster har lämnat in förslag på trixet via telefon: Dog walk
  (Hon menade att det finns ju moon walk, så varför inte Dog walk?!)

  SvaraRadera
 3. Jag lämnar själv ett förslag på trixet: Tipptapp
  Ni vet från tomtesången: tipptapptippetippetapp...?! Kan det funka?

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.